Bolls Aps

HVEM ER VI?

Her er vores kompetente medarbejdere

Bolls ApS har siden 2001 tilbudt professionel test- og ingeniørbistand ved CE-mærkning og internationale typegodkendelser. Det er vores mål altid at give kunden en hurtig og målrettet vejledning med lave omkostninger og høj kvalitet. Vi stræber efter at tilbyde en totalløsning, så kunden ikke behøver at henvende sig mere end ét sted, når det drejer sig om godkendelser.

Kim Boll Jensen

Kim Boll Jensen

Bolls ApS blev grundlagt i 2001 af Kim Boll Jensen, der er uddannet på Ingeniørakademiet DIA-E i 1985. Han har siden 1987 arbejdet med EMC- og typegodkendelser på internationalt plan og har desuden arbejdet mere end 15 år med kvalitetsstyring – heraf to år som kvalitetschef – og er eksamineret auditor.

Kim Boll Jensen har gennem mange år udført typegodkendelser efter de fleste EU-direktiver og har herigennem opbygget en meget bred viden på området. Han deltager ligeledes i standardiseringsarbejde for medicoprodukter.

Kontakt: kbj@bolls.dk

Direkte: 22 99 69 91

Niels Hougaard

Niels Hougaard

Niels Hougaard er uddannet svagstrømsingeniør og fattede tidligt en meget stor interesse for elektromagnetisk strålings indflydelse på elektroniske komponenter og konstruktioner. Også Niels har været en tur forbi Brüel & Kjær, inden han tilbragte fem år hos Jyske EMC, hvor han især var ansvarlig for rådgivning om apparatsikkerhed relateret til EMC.

Inden ingeniørstudiet læste Niels Hougaard jura i et par år, og det har bibragt ham en stor forståelse for den måde, hvorpå man får det optimale ud af arbejdet med standarder. Han besidder en stor pragmatisk tilgang til rådgivning om EMC og fortæller altid sandheden – helt uden omsvøb. Niels deltager ligeledes i standardiseringsarbejde for EMC-standarder.

Kontakt: nh@bolls.dk

Direkte: 53 79 69 91

Michael Jørgensen

Michael Jørgensen

Ingen test udføres bedre, end testudstyrets grænser tillader. Og netop korrekt anvendelse, vedlige-holdelse og kalibrering af testudstyr er blandt elektroniktekniker Michael Jørgensens specialer.

Hos navnkundige Giga var Michael Jørgensen ansvarlig for udvikling af virksomhedens udstyr til test af ekstremt hurtige kommunikations-chips, og han har været hos os siden 2008.

Michael Jørgensen er manden, som meget gerne giver vores kunder en hjælpende hånd, i det omfang de ønsker at benytte vores test-selvfaciliteter og har brug for ekspertviden om EMC-test.

Kontakt: mj@bolls.dk

Direkte: 53 89 69 91

Peter Falding

Peter Falding er uddannet elektrotekniker fra Frederiksberg Tekniske Skole og har bl.a. arbejdet 5 år hos UL.


Peter tager sig af testopgaver og projekter inden for apparat- sikkerhed og sikrer sig, at de testede produkter/enheder overholder gældende CE-mærkningsstandarder for el-sikkerhed.

Peter har tidligere arbejdet inden for produktudvikling og undervist i elektronik samt arbejdet freelance. Med sin praktiske erfaring er han også med til at holde vores testudstyr og laboratorie i orden

Kontakt: pf@bolls.dk

Direkte: 22 63 69 91

Marika V Hermansen

Marika V. Hermansen

Marika er uddannet ingeniør fra DTU med en bred viden indenfor

ingeniørfaget, og har en overbygning i projektstyring. Hun har arbejdet med kvalitetsstyring for et medicofirma og inden studiet

arbejdede hun bl.a. som selvstændig i vindmøllebranchen.

Hos Bolls arbejder Marika med medico godkendelser, elsikkerhed, lysmålinger og er vores ekspert i EPREL og UKCA


Ud over dette tager hun sig også af vores kvalitetsstyringssystem.


Kontakt: mv@bolls.dk

Direkte: 81 45 66 91

Kontakt: mv@bolls.dk

Direkte: 81 45 69 91
Eigil Thomsen

Eigil Thomsen

Eigil Thomsen er én af Danmarks mest erfarne vibrationsfolk. Han startede sin karriere i Flyvevåbnet som radarspecialist og instruktør. Gennem 20 år var han hos Brüel & Kjær ansvarlig for udvikling af virksomhedens vibrationsudstyr, hvor han stod bag udvikling af noget af verdens mest avancerede grej til test af udstyrs og komponenters opførsel i vibrationsprægede miljøer.

I dag rådgiver han vores kunder om alt, der har med vibrationer at gøre. Jo tidligere Eigil Thomsen involveres i et udviklingsprojekt, desto bedre styr bliver der på udstyrets evne til at håndtere vibrationer.

Kontakt: et@bolls.dk

Helge Knudsen

Helge Knudsen

Brug standarderne rigtigt. Har du behov for rådgivning om standarder vedrørende EMC, RED og/eller ATEX, er det Helge Knudsen du skal have fat på. EMC er et område, som han har beskæftiget sig med gennem 30 år.

Som mangeårigt medlem af Dansk Elektroteknisk Komité / Dansk Standards EMC-udvalg har Helge Knudsen været involveret i alle aspekter af EMC, hvorfor du trygt kan henvende dig til Helge – uanset hvilket problem eller hvilken opgave du står overfor.

Kontakt: hk@bolls.dk

Lars Bringstrup

Lars Bringstrup

Lars Bringstrup er uddannet elektronikmekaniker samt elektroniktekniker og har arbejdet med elektronik på både komponent- og systemniveau gennem mange år.

Lars er ekstern konsulent inden for bl.a. lysmålinger og har testet mange lyskilder og lysarmaturer, primært med LED.

EMC-test, vibrationstest, IP-test, klimatest, elsikkerhedstest og brændbarhedstest er også områder, som Lars tager sig af. Når tingene skal sættes i system, er Lars også altmuligmanden i vores ekspanderende testhus. Sidst, men ikke mindst, udvikler han testudstyr til specialformål.

Kontakt: info@bolls.dk