Datapolitik

Info om Privatlivs- og persondatapolitik

Ved at benytte Bolls.dk accepterer du, at Bolls Aps – Ved Gadekæret 11, 3660 Stenløse behandler dine personoplysninger i henhold til nedenstående data- og cookiepolitik.

Kort om Privatlivs- og persondatapolitik

Denne privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde om, hvilke persondata Bolls Aps behandler, og hvordan vi behandler dem – persondata skal forstås som al personhenførbar data. Læs venligt vores privatlivspolitik til ende for at få en klar forståelse af, hvilke data vi indsamler, hvordan vi indsamler dem og hvordan vi beskytter dine oplysninger.

Bolls Aps respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis ikke nedenstående persondatapolitik kan accepteres forbeholder Bolls Aps sig retten til at afvise ordre og andre henvendelser, da en manglende accept kan medføre at Bolls Aps ikke kan servicere forholdet, som ellers er påkrævet via gældende lovgivning.

Personoplysninger

Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Ligeledes indeholder personoplysninger også data som adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger mv., der alle benyttes i opretholdelse af kunde- og leverandørforholdet mellem kunder og Bolls Aps.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Du kan tilgå Bolls.dk uden at oplyse os om dine persondata.

Bolls har brug for få personoplysninger for at kunne handle med dig og din virksomhed, opretholde servicering af kundeforholdet samt markedsføre produkter og ydelser. Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven.

Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du handler hos Bolls Aps: E-mailadresse, for- og efternavn, virksomheds navn, CVR nummer, virksomhedsadresse, firmatelefonnummer, tekniske detaljer, samt data der måtte være nødvendige for gennemførsel af en handel.

Bolls indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

– Sender os en e-mail

– Beder om tilbud

– Sender forespørgsler, klager og/eller interagerer med Bolls på anden vis

– Tilmelder dig nyhedsbreve (her overføres KUN e-mail adresse til anden databehandler)

– Afgiver personoplysninger på anden vis til Bolls Aps

Bolls Aps indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.

Bolls indsamler og/eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand.

Bemærk at ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven.

Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

– Til at kunne servicere dig bedre ved henvendelse

– Til hurtigst muligt at kunne håndtere dine ordre

– Til opfølgning på henvendelser

– Til at forbedre Bolls.dk og markedsføring fra Bolls Aps

– Til at administrere konkurrencer, kundeundersøgelser mv.

 

Hvordan beskytter vi dine informationer?

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af en begrænset mængde medarbejdere med rettigheder til denne type information. Disse er desuden underlagt vores interne persondatapolitik, der sikrer dine rettigheder og sikrer overholdelse af gældende lovgivning på området.

I tilføjelse af ovenstående behandles alle sensitive-betalingsinformationer hos ekstern anerkendt databehandler.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på Bolls.dk, via e-mail eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

– Interne medarbejdere

– Betroede tredjemænd der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering herunder inkasso og retslige instanser

– Forretningspartnere med henblik på at løse konkrete opgaver, men kun efter forudgående aftale med dig.

Bolls anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik på vores hjemmeside.

Hvis du ikke ønsker, at hjemmesiden identificerer din pc, mobil etc. ved hjælp af cookies, kan du slå brugen af cookies fra i din browser. Dette påvirker ikke brugen af hjemmesiden.

 

Blandt Bolls Aps og alle forretningspartnere og leverandører forefindes en databehandleraftale, der til hver en tid skal sikre brugernes og kundernes interesser. Disse aftaler kan til hver en tid fremvises på anmodning.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Dine oplysninger lagres først og fremmest på vores servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Bolls’ vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan du kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra Bolls Aps og/eller ved ønske om at vi sletter alle tilsagn du har afgivet til os, kam disse ikke genskabes. Ønsker du på noget tidspunkt senere indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?

Ved et aktivt kundeforhold, opbevares dine data så længe som nødvendigt, for at vi kan servicere dig. Afbrydes kundeforholdet, opbevares dine data op mod to år, alt efter karakteren af dataene. Emails benyttet til markedsføring slettes eller bevares automatisk på baggrund af din adfærd.

Du kan til hver en tid bede om indsigt eller sletning af dine data. Af anden lovgivning (hhv. bogførings- og hvidvaskningsloven) bevares alle transaktionelle data, inkl. kontakt- og firmaoplysninger i mindst fem år.

Bemærk du skal aktivt fortælle os hvis kundeforholdet skal ophøre, ellers har vi ingen viden om at det er ophørt og data vil da kun blive slettet hvis dit firma et ophørt med at eksistere.

Datalækage

Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra Bolls Aps interne servere eller hos eksterne partnere iværksættes en række initiativer, der skal sikre vores kunder og brugere bedst muligt.

Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

Har vi mistanke om datalækage fra Bolls Aps eller dennes eksterne partnere, vil alle implicerede, herunder også brugeren, blive informeret herom indenfor 72 timer. Har du mistanke om, at dine data er lækket fra Bolls Aps, bedes du til hver en tid tage kontakt til os.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine oplysninger og herunder angive, om du ønsker, at vi skal framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på: info@bolls.dk

Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på: info@bolls.dk

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Revision

Vi reviderer løbende vores processer for databehandling.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

Bolls Aps forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, eller ændringer til disse bedes du kontakte os.