Lyd- og lystest

Fotogoniometer måling

Bolls lyslaboratorium har været katalysator for udviklingen af det avancerede Viso LabSpion goniometer målesystem. Vi er p.t. eneste laboratorium i verden, der tilbyder vore kunder adgang til dette brugervenlige system. LabSpion gør måling af en lyskilde nemmere end nogensinde før, ved brug af ny spectrometer teknologi.

Lumen (10 lm – 10000lm; måle usikkerhed < 4%)
Peak candela
Farvetemperatur
Måleområde: 360nm – 830nm

CRI R1 – R15
Beam vinkel
Angular field distribution
Power
Power factor

Lumen per watt
W/sr (kan omregnes til W/m2)
Eksportere data til: IES, LDT, PDF , PNG, CVS
Spectrometer: Ibsen Photonics custom FREEDOM

Systemet er så simpelt at anvende, at vi tilbyder det til vores fordelagtige test-selv time pris på bare 1000,- Kr./time, men første arbejds time koster altid 1495,- Kr. Vi giver gerne en kort introduktion/genopfriskning i brugen af udstyret. Der er adgang til en del andet måleudstyr og hjælpeværktøjer.

Bolls udfører også gerne hele målingen og man behøver ikke at være tilstede under lysmålingerne, dette koster 1495,- Kr./time.

 

 Nyhed! Nu også flicker måling af lys

Bolls har udviklet et specielt måleinstrument til måling af flicker i lys. Flicker opstår bl.a. ved rippel i spændingen til f.eks. LED, men også ved brug af lysdæmpere.

 

Laser

Vi tilbyder målinger efter EN 60825 for laser sikkerhed  med fuld rapport og produkt gennemgang, som også indeholder tjek af labels og øvrige sikkerhed.

LED sikkerhed

Vi vil inden for overskuelig fremtid også tilbyde photobiologiske sikkerheds målinger.

Lydmålinger

Vi udfører lydmålinger f.eks. ved godkendelse efter Maskin direktivet og Medico direktivet, hvor der er krav til maksimal lydtryk i dBA.